loading...
شیمی نوین
آخرین ارسال های انجمن
امیرحسین قدیری بازدید : 414 سه شنبه 17 دی 1392 نظرات (1)

آلوورا از دیرباز در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری به عنوان گیاه دارویی و زینتی كشت می شود. این گیاه ویژگیهای درمانی از جمله تقویت دستگاه ایمنی در برابر بیماری های ویروسی و التهابی هم چون تبخال، ترمیم زخم و آسیب ناشی از سوختگی، اثر ضددیابت و ضدسرطان دارد و از بازگشت اسیدمعده به مری جلوگیری می كند. بسیاری از خواص این گیاه مربوط به چند قندی های موجود در ژل برگ این گیاه است. بررسی ها نشان می دهد كه تركیب شیمیایی و فعالیت زیستی این ژل به عواملی مانند موقعیت جغرافیایی، چگونگی جداسازی و روش های خالص سازی آن بستگی دارد.


امیرحسین قدیری بازدید : 535 شنبه 14 دی 1392 نظرات (0)

شرکت نفت ستاره خلیج فارس در نظر دارد به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود در واحدهای مختلف عملیاتی و ستادی در استان هرمزگان – بندرعباس در مرحله اول تعداد ۲۰۰ نفر از داوطلبان واجد شرایط را در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و بالاتر را از طریق برگزاری آزمون کتبی، مصاحبه فنی/تخصصی، انجام معاینات طب صنعتی و گزینش به صورت قرارداد مدت معین طبق ضوابط قانون کار (بیمه تامین اجتماعی) دعوت به همکاری نماید.


امیرحسین قدیری بازدید : 1200 شنبه 14 دی 1392 نظرات (0)

اساسآ کاتاليزور به عنوان يک ترکيب شيميايي در نظر گرفته مي شود که قادر به اعمال اثر تسريع کنندگي و اثر جهت دهندگي بر پيشرفت واکنشي باشد که از نظر ترموديناميکي امکان پذير است. هنگامي که کاتاليزور به صورت محلول در محيط واکنشي است "کاتاليزور همگن" و وقتي که کاتاليزور فازي مجزا از فاز واکنش تشکيل ميدهد "کاتاليزور ناهمگن" ناميده مي شود.
در اکثر موارد کاتاليزور ناهمگن، کاتاليزور جامدي است که از تماس با آن واکنش گرهاي گازي يا مايع، متحول مي شوند و در نتيجه خيلي اوقات عبارت "کاتاليست" براي ناميدن کاتاليزور ناهمگن به کار مي رود .


امیرحسین قدیری بازدید : 1187 شنبه 14 دی 1392 نظرات (0)

دانشمندان پس از بررسی های دوبعدی، با تكيه به دستگاه ها و روش های پيشرفته و امروزی موفق به تشخيص دقيق ساختار سلول ها در بال پروانه شده اند و در كمال شگفتی علت رنگی بودن بال های پروانه را وابسته به شكل هندسی اين سلول ها دانسته اند. در اين مقاله سازوكار توليد رنگ توسط اين سلول ها مورد بحث قرار می گيرد.



امیرحسین قدیری بازدید : 387 سه شنبه 10 دی 1392 نظرات (2)

كاربرد عسل توسط بشر دارای تاريخچه ای طولانی است. در پاپيروس ها به اهميت دارويی اين ماده اشاره شده است. شيرينی عسل از وجود دو مونوساكاريد  گلوكوز و فروكتوز در آن نتيجه می شود. اين ماده ی چگال و غليظ با جلوگيری از رشد موجودات زنده ی ذره بينی خواص ضدعفونی كنندگی از خود نشان می دهد. طعم عسل بنا به منبع شهد آن متفاوت بوده، تقسيم بندی عسل در انواع گوناگون بر اين اساس انجام می گيرد. در درجه بندی عسل نيز مقدار آب، مواد اضافی، عطر و شفافيت آن مورد توجه است. با بررسی گروه ها و هاگ ها در عسل خام می توان به منبع شهد و نوع گل پی برد. عسل به دست آمده از برخی از گل ها می تواند موجب مسموميت شود مانند گل خرزهره، صد تومانی، آزاليا و برگ بوی كوهی.



امیرحسین قدیری بازدید : 283 دوشنبه 09 دی 1392 نظرات (0)

امروزه صنایع داروسازی علاقه ی فراوانی به تولید پپتیدها و پروتیین ها به عنوان عوامل درمان كننده نشان می دهند زیرا این درشت مولكو لهای طبیعی، افزون بر سمیت اندك، فعالیت زیستی بسیار ویژه ای دارند.

داروهای بر پایه ی پپتید، درصد كمی از كل بازار دارو را تشكیل میدهند و بیشتر داروهای موجود در بازار، مولكول های كوچكی هستند كه به طور كامل در آزمایشگاه سنتز شده اند. این روش جدید سنتز پپتیدها میتواند رویای تولید پپتیدها از مواد شیمیایی خالص را به واقعیت نزدیك كند.


امیرحسین قدیری بازدید : 286 شنبه 07 دی 1392 نظرات (0)

فيليپ جسوپ استاد شيمی سبز دانشگاه كويين كانادا و شاگرد آقای نويوری، برنده ی جايزه ی نوبل شيمی، موفق به نوآوری در زمينه ی يك حلال ويژه شده است كه شايد به كمك آن بتوان روغن های پخت و پز سازگارتری با طبيعت توليد كرد.

هنگامیكه اين حلال با كربن دی اكسيد در می آميزد میتواند روغن را از دانه های روغنی سويا استخراج كند.


امیرحسین قدیری بازدید : 692 چهارشنبه 04 دی 1392 نظرات (1)

دانه های روغنی پس از غلات، مهمترین مجموعه های غذایی در جهان به شمار می روند. این فراورده های غنی از اسیدهای چرب، از پروتیین نیز برخوردارند. در این میان كلزا یكی از مهم ترین گیاهان روغنی در سطح جهان است. در این مقاله خواص روغن كانولا و چگونگی تهیه ی آن ارایه می شود.


امیرحسین قدیری بازدید : 454 چهارشنبه 04 دی 1392 نظرات (0)

بيدمشك گياهى از نژاد بيد است كه سنبله هايى معطر دارد. اسانس اين گياه معروف به عرق بيدمشك از خواص درمانى فراوانى برخوردار است چنان كه تب بُر و ضد التهاب بوده، در تقويت قلب و دستگاه عصبى مؤثر است. اين خواص از موادى از جمله ساليسين، فنول و فلاوونوييد ناشى مى شود كه در پوست، برگ و سنبله هاى اين گياه، به فراوانى يافت مى شوند.


تعداد صفحات : 37

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • دعوت به همکاری

    خبرنامه

    برای اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه شیمی نوین عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود.

    در مستطیل اول نام و در مستطیل دوم ایمیل خود را وارد کنید.




    دانلود نوار ابزار شیمی نوین
    Get our toolbar!
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1107
  • کل نظرات : 208
  • افراد آنلاین : 133
  • تعداد اعضا : 11043
  • آی پی امروز : 165
  • آی پی دیروز : 303
  • بازدید امروز : 192
  • باردید دیروز : 607
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 799
  • بازدید ماه : 799
  • بازدید سال : 39,411
  • بازدید کلی : 1,586,598
  • کدهای اختصاصی